Giovani a mintit! Cesena a renuntat la Mutu!

Reprezentantii lui Adrian Mutu s-au intalnit, marti seara, cu sefii celor de la Cesena pentru a discuta transferul "Briliantului". Dupa intalnire, Giovani Becali a anuntat ca totul este stabilit si ca intelegerea va fi semnata miercuri. Numai ca, la cateva ore distanta, Cesena a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca renunta la Mutu!


Cele trei parti implicate in aceasta tranzactie s-au pus la masa tratativelor inca de marti dimineata. Italienii au anuntat ca mutarea va fi oficializata marti seara, dar acest lucru nu s-a intamplat. "Sper ca miercuri sa semnam actele", a anuntat Giovani Becali marti seara.

Spusele lui Giovani au fost dezmintite vehement printr-un comunicat de presa aparut pe site-ul celor de la Cesena.

"Marti, 21 iunie, presedintele Cesenei, Igor Campedelli, s-a intalnit la Roma cu Pietro Chiodi, impresarul lui Adrian Mutu. Cei doi au discutat despre transferul atacantului roman, insa n-au ajuns la un acord din cauza cerintelor financiare ale jucatorului Fiorentinei, care sunt prea mari pentru clubul nostru", se arata in comunicat.

Directorul sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino, si-a dat acordul pentru plecarea românului deoarece astfel scapa de plata unui salariu foarte mare.

Fanii Fiorentinei nu sunt de acord cu plecarea lui Mutu si au afisat un banner la stadionul Artemio Franchi: "Florenta vrea sa straluceasca alaturi de Mutu! Adrian, ramai!"

Mutu are contract cu Fiorentina pâna în 2012, unde evolueaza din 2006.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com