Mutu îşi trage viloi la munte!

La iniţiativa primarului Emanoil Savin, Adrian Mutu (32 de ani), atacantul Cesenei, a fost declarat, ieri, "Cetăţean de onoare" al oraşului Buşteni, Prahova. De asemenea, "Briliantul" a primit şi un teren de 2.000 mp, în valoare de 50.000 de euro,pe care şi-a propus să-şi ridice o casă de vacanţă.



Vânzoleală mare, ieri după-amiază, în Buşteni. În ciuda unei ploi sâcâitoare, o mare de oameni s-a strâns ca la urs, pentru a-l vedea pe Adrian Mutu, fotbalistul care a fost învestit cu titlul de “Cetăţean de onoare” al urbei prahovene. “N-am mai fost de mult timp pe aceste meleaguri, de pe vremea când jucam la FC Argeş şi veneam în cantonament la munte. Ce s-au schimbat locurile! E mai frumos parcă”, a încercat Mutu să-şi flateze gazdele, care au fost extrem de generoase cu vedeta tricolorilor.


«Voi veni cu familia aici»

Edilul Emanoil Savin a dezvăluit că i-a pregătit atacantului şi un teren de 2.000 mp, 500 mp din partea primăriei Buşteni, plus 1.500 mp concesionaţi pe 99 de ani. “Vă mulţumesc pentru acest dar. Îmi voi ridica o casă de vacanţă aici. Nu ştiu dacă va fi una în stil tradiţional sau italian, cert e că voi veni cu familia la Buşteni de acum înainte. Şi-aşa, fetele mele, Maya şi Adriana, n-au văzut niciodată zăpada în România! Se vor bucura. Nu ştiu să schiez, dar mă voi da cu săniuţa cu fetiţele mele. Mario, băieţelul meu, preferă schiul”, a comentat “Briliantul”. În acelaşi timp cu Mutu, judoka Alina Dumitru a fost învestită şi ea cu titlul de “Cetăţean de onoare” al oraşului Buşteni.


Primar

I-au dat pământ «acasă» la urși

Terenul pe care Adrian Mutu l-a primit la Buşteni este situat în Poiana Coştilei, pe Valea Cerbului, într-o zonă izolată, la doi kilometri de drumul principal. Este de notorietate faptul că regiuneaeste una foarte frecventată de urşi, aspect confirmat chiar de Emanoil Savin, primarul Buşteniului.

"Chiar l-am sfătuit pe Adrian să-şi facă gard electric, care să aibă minimum 25 de volţi. Cu urşii nu-i de joacă! Oricum, trebuie să-şi ia şi câţiva câini ciobăneşti", ne-a dezvăluit Savin, în timp ce ne arăta terenul unde urmează să se ridice viloiul lui Mutu.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com