Adrian Mutu i-a luat cadou fiicei sale un căţel «de buzunar»!

Adrian Mutu (32 de ani) o ţine din petrecere în petrecere. Internaţionalul român de la Fiorentina a sărbătorit-o, pe 16 mai, pe Maya, care a împlinit 3 ani, iar pe 11 iunie, împreună cu soţia lui, Consuelo (33 de ani), va face oficiile de organizator al party-ului Adrianei, fiica lor cea mare, care aniversează 5 anişori.



Imediat după meciul naţionalei cu Bosnia, de vinerea trecută (3-0 în preliminariile Euro 2012), Adrian Mutu a dat o fugă la Miami (SUA). Prin intermediul unui amic, “Briliantul” a reuşit să găsească darul pe care Adriana, fiica lui cea mare, şi-l dorea enorm: un căţeluş “de buzunar”. Adi a luat pentru fetiţă un exemplar din rasa Yorkshire Terrier. De la Miami, Mutu a plecat direct în Republica Dominicană, acolo unde îl aştepta Consuelo, soţia lui, şi cele două fetiţe, Maya şi Adriana.



Exemplar de 1.000 de euro

Cum Adriana nu a mai avut răbdare să aştepte un cadru oficial pentru a primi cadoul de circa 1.000 de euro, fotbalistul i-a oferit micuţei căţeluşul imediat cum s-au văzut. Iar acum fetiţa nu se mai departe deloc de patruped. Rasa Yorkshire Terrier, denumită aşa pentru că a fost dezvoltată aproape în totalitate lângă oraşul englez York, are o vechime de un secol, iar cea mai cunoscută caracteristică a ei este blana lungă, care necesită o îngrijire atentă, constantă. Iniţial utilizat pentru vânarea şobolanilor, câinele supranumit “Yorkie” a devenit un animal de companie faimos, uşor de educat. Durata medie de viaţă pentru aceste patrupede, care pot ajunge şi la 3 kilograme la maturitate, e de 14-16 ani.



Sunt deja la soare, în Republica Dominicană

Familia Mutu se află de câteva zile la Santo Domingo, Republica Dominicană, unde petrece vacanţa. Adrian, Consuelo, Maya Vega şi Adriana Lea merg la plajă şi se bucură de soare şi de Marea Caraibelor.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com