Adi Mutu a petrecut o noapte intreaga cu Denisa Nechifor!

IN CIUDA scandalurilor in care a fost si este implicat, ADRIAN MUTU reprezinta, fara indoiala, cel mai valoros fotbalist al acestei generatii. Iar succesul la femei vine, bineinteles, de la sine!



Desi are o sotie superba si o familie cat se poate de reusita, starul Fiorentinei si al echipei noastre nationale demonstreaza din nou ca nu poate spune “nu” unei femei frumoase.

Asa s-a intamplat si in noaptea de dupa partida cu Bosnia din preliminariile Campionatului European de anul viitor.

Bucuros pentru victoria “tricolorilor”, scor 3-0, si mai ales pentru golul marcat, dupa o lunga perioada de seceta, Mutu a sarbatorit reusita asa cum stie mai bine, intr-un club de fite!

Adi a sosit in Fratelli la invitatia unor prieteni comuni si s-a asezat din prima pe canapea langa o femeie frumoasa foc. Nu o necunoscuta, ci manechinul Denisa Nechifor, nimeni alta decat fosta iubita a unui alt “geniu fotbalistic”, tizul Adrian Cristea.

Ce este si mai interesant e ca “Briliantul” si ex-a “Printului” si-au ignorat in mare parte grupul de amici, discutand ore in sir, a aflat revista STAR.

Nu stim daca sotia lui Mutu, frumoasa Consuelo, ar trebui sau nu sa isi faca griji, insa un lucru este cert. Adi adora compania fetelor sexy! Cat despre Cristea, starulUniversitatii Cluj are cu siguranta alte probleme legate de gelozie, din propria “ograda”…

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com