De ce s-au speriat rusii? S-au dus pana la Miami dupa Mutu si acum se jura ca NU l-au vazut in viata lor!

Transferul lui Mutu la Kuban Krasnodar pare departe de a se mai realiza!

  De ce s-au speriat rusii? S-au dus pana la Miami dupa Mutu si acum se jura ca NU l-au vazut in viata lor!

Directorul general al clubului Kuban Krasnodar, Surem Mkrtsian, sustine ca nici macar nu a discutat cu atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, despre un eventual transfer la gruparea rusa. "Mutu este un jucator exceptional care poate ajuta orice echipa. Dar nu am discutat nimic cu el", a spus Mkrtsian.

Mutu mai are un an de contract cu Fiorentina, unde castiga un salariu urias: 3 mil de euro pe an. Italienii nu mai vor sa plateasca un salariu atat de mare si, din aceasta cauza, vor sa scape de Briliant vara aceasta.

Presa din Italia sustine insa altceva:"Rusii au venit la Miami, la casa lui Mutu, unde au negociat cu romanul despre transferul la echipa lui Petrescu. Oferta rusior e de 2 milioane de euro pe sezon plus bonusuri consistente de performanta si un avion privat, pe care Mutu sa-l foloseasca pentru deplasarile acasa", scriu italienii.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com