Goian: "Mutu avea nevoie de o schimbare, sper să-i fie de bun augur"

Plecarea lui Mutu la Cesena nu i-a surprins deloc pe colegii "Briliantului" de la naţională.

Dorin Goian, fotbalistul echipei Palermo, a declarat că atacantul român avea nevoie să facă acest pas, după cîţiva ani petrecuţi la Fiorentina
. "Goe" l-a felicitat pe Mutu pentru decizia de a rămîne în Serie A, deşi a avut oferte poate mai bune din afara Italiei.



"Eu sper să-i fie de bun augur. A vrut să meargă acolo. Adrian Mutu este un jucător care dacă nu vrea nu merge. A fost cu siguranţă doar decizia lui. Adi e de mult timp în Italia şi era una dintre dorinţele sale să nu plece de acolo. Sunt convins că va face lucruri bune la Cesena", a declarat Goian la DolceSport

Mutu a fost felicitat şi de Adrian Neaga, bunul său prieten, care joacă acum la CS Mioveni.

"Mă bucur că Adi a rămas în Italia. Ştiu că îşi dorea să stea acolo. El vrea să se stabilească în Italia şi cred că e foarte bine aşa. Nu contează doar banii", a spus Neaga la DolceSport.

Cesena a anunţat ieri, pe siteul oficial, că a ajuns la un acord cu Adrian Mutu, care a semnat un contract valabil pe doi ani, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com