Mutu, penal?

Raffaele Guariniello, un cunoscut procuror italian, i-a pus gând rău românului.În contextul în care informaţiile apărute în ultimele zile păreau să-i fie favorabile lui Adrian Mutu (31 de ani), procurorul Raffaele Guariniello (68 de ani) doreşte începerea urmăririi penale împotriva atacantului român, vinovat de a fi consumat sibutramină, substanţă interzisă în Italia.

Cazul de dopaj în care este implicat Adrian Mutu poate lua din nou o întorsătură nefavorabilă fotbalistului român. Prestigiosul cotidian Gazzetta dello Sport a anunţat, ieri, că Raffele Guariniello, cunoscut în Italia drept “procurorul antidoping”, intenţionează să declanşeze urmărirea penală împotriva atacantului Fiorentinei. Magistratul invocă în sprijinul acestei acţiuni faptul că “Briliantul” a consumat sibutramină, o substanţă interzisă în UE, deci şi în Italia.
Avocatul fotbalistului respinge ipoteza
Cu toate acestea, intenţia lui Guariniello nu a avut darul să-l sperie pe Nino D’Avirro, unul dintre avocaţii lui Mutu în recentul scandal de dopaj. “Este o ipoteză lipsită complet de fundament din punct de vedere juridic”, a declarat reprezentantul fotbalistului român. Dacă planul lui Guariniello va fi pus în practică, atacantul român riscă, în cel mai rău caz, să primească o amendă usturătoare.
Raffaele Guariniello a investigat condiţiile suspecte în care au murit mai mulţi fotbalişti italieni începând din anii ’70, stabilind că aceste decese au fost cauzate de administrarea unor medicamente în cantităţi mari.



A fost combinat cu amanta lui Terry?
Cotidianul italian La Repubblica a scris, ieri, că Adi Mutu a fost unul dintre fotbaliştii care au avut relaţii cu modelul francez Vanessa Perroncel (28 de ani)!
Aceasta a devenit unul dintre protagoniştii ultimului scandal amoros de la naţionala Angliei, după ce presa a dezvăluit că a rămas însărcinată cu John Terry, în perioada în care era logodnica lui Wayne Bridge, fostul cţchipier al lui Terry la Chelsea. Terry încearcă să evite un divorţ costisitor de Toni Poole, care a aflat toată povestea şi i-a cerut despăgubiri de separare în valoare de 11.000.000 €.
Bridge s-a despărţit de Vanessa, care umblă pe la tabloidele britanice, pretinzând minimum 300.000 € pentru a-şi vinde povestea. Ieri, The Sun a dezvăluit că franţuzoaica s-a mai culcat cu alţi cinci foşti sau actuali jucători ai londonezilor.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com