Victor Becali: "Mutu nu e recidivist, specialiştii o spun"

Agentul FIFA a vorbit la gsp tv despre situaţia lui Adrian Mutu, suspendat după ce a fost depistat pozitiv în urma a două controale anti-doping.


"Mutu e optimist, ca de obicei. Specialiştii spun că Mutu nu e recidivist, pentru că acel control a fost făcut în afara concursului, nu a fost făcut de o comisie specialzată anti-doping.El trebuie să se odihnească zece zile.
El nu este suspendat decît de club, iar clubul nu îi poate interzice să se antreneze. I s-a recomandat să îţi ia o pauză de o săptămînă - zece zile. El a făcut o greşeală doar pentru că nu a întrebat doctorul, dar a luat pastile pentru slăbit, i se poate întîmpla oricui să fie depistat pozitiv.
Mă gîndesc că i se pot acorda circumstanţe, poate să ia trei luni, eu aş vrea să nu ia nici o suspendare", a spus Victor Becal la gsp tv.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com