Fanii îl condamnă pe Mutu: "Chivu întreabă medicul şi cînd se dă cu gel, el de ce nu face aşa?"

Nu doar specialiştii îşi dau cu părerea în ceea ce-l priveşte pe Adrian Mutu, implicat într-un nou scandal de dopaj după cel din 2004.

Alessio Giovannelli, fiul lui Osvaldo şi proprietar al unei măcelării cu acelaşi nume la Firenze, nu se sfieşte să-l atace pe internaţionalui român, despre care spune că nu are voie să comită asemenea erori. Suporter viola de cînd se ştie, Alessio face o comparaţie între vedetele reprezentativei României, Adrian Mutu şi Cristi Chivu, evidenţiind profesionalismul apărătorului de la Inter.

"Nu sînt de partea lui Mutu, e plătit cu 250.000 de euro pe lună şi nu are voie să facă greşeli cum a fost cea cu medicamentul. De ce are Fiorentina medic? L-am auzit pe Chivu spunînd că şi atunci cînd cumpără un gel de păr întreabă doctorul înainte să-l folosească. Eroarea lui Mutu e mult prea mare.

Eu pot să-mi permit aşa ceva, el nu! Este exact aceeaşi situaţie ca şi cea în care un medic ar intra în sala de operaţie fără mănuşi sau mască", a spus Giovanelli într-un interviu acordat Fiorentina News.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com