"În iunie, Mutu va fi cedat"

Presa italiană e sigură, în iunie Mutu va pleca de la Fiorentina. De altfel, gruparea toscană a anunţat pe site-ul oficial că va lua o decizie în legătură cu jucătorul după aflarea verdictului din procesul "sibutramina". Proces a cărui dată va fi anunţată chiar astăzi, de către Tribunalul Antidoping din Italia.

"Este posibil ca în cazul unei suspendări lungi Fiorentina să ia decizia de a cere daune jucătorului. În orice caz, în iunie, Mutu va fi cedat, iar preţul va fi direct proporţional cu perioada de suspendare. În urmă cu doi ani, Mutu putea trece la AS Roma pentru circa 20 de milioane de euro, iar în prezent, dacă jucătorul va pleca, Fiorentina va primi mai puţin de jumătate", scrie La Repubblica.

Procuratura antidoping CONI a dispus, miercuri, trimiterea cazului jucătorului echipei Fiorentina, Adrian Mutu, depistat pozitiv cu sibutramină, către Tribunalul Naţional Antidoping, cu propunere de suspendare pe o perioadă de un an.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com