Avocaţii lui Mutu vor să conteste reducerea salariului!

Atacantul român e nemulţumit de cererea făcută de Fiorentina pentru a-i tăia un milion din contract pînă la expirarea suspendării pentru doping. Avocaţii lui Mutu vor să depună în cel mult o lună o contestaţie la Ligă faţă de măsura solicitată de clubul viola Colegiului Arbitral, conform Acordului Colectiv jucătorul putînd să fie penalizat cu maximum 40% din salariu.



Mutu califică drept excesivă solicitarea, considerînd că sancţiunea trebuie negociată cu clubul. Avocaţii vor să invoce lipsa unui precedent în cazurile de doping, nici un jucător nefiind ars la salariu. Lui Mark Iuliano i-a fost aplicată o amendă de 10.000 de euro, iar Moris Carrozzieri (Palermo) a acceptat să ia salariul minim în Serie A pe perioada cît e sancţionat pentru doping.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com