Mutu pierde 642.000 €!

Adrian Mutu (31 de ani) continuă să tragă ponoasele pentru dopajul cu sibutramină. După ce a fost suspendat nouă luni, Fiorentina l-a anunţat că îi va plăti doar jumătate din salariu până la revenirea pe gazon.

Consecinţele greşelii comise de Adrian Mutu în cazul dopajului cu sibutramină nu s-au oprit la suspendarea de nouă luni dictată împotriva sa de Tribunalul Antidoping. Fiorentina a decis să-i reducă, începând de ieri, cu 50% salariul anual, în valoare de 2.200.000 de euro. Măsura se va aplica pe perioada aprilie - octombrie, adică din luna în care a fost pronunţată suspendarea până până la expirarea acesteia. Prin urmare, Mutu va încasa doar 91.666 de euro lunar, în loc de 183.333, ceea ce înseamnă că va înregistra o pierdere de 642.000 de euro!
Ar rămâne la Florenţa
Cu toate acestea, publicaţia amintită pretinde că “Briliantul” nu doreşte să plece de la Florenţa, unde se simte ca acasă, şi doar o ofertă extrem de tentantă, dar foarte puţin probabilă în contextul actual, l-ar determina să spună adio Fiorentinei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com