Libertatea: 3.500.000 € pentru Mutu

Cu toate că este suspendat până la finele lunii octombrie, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, Adrian Mutu nu duce lipsă de oferte.
“Bombă! Mutu vine la Fenerbahce pentru 5,8 milioane de euro. Fiorentina e de acord. La fel şi Mutu, care va câştiga 3,5 milioane de euro pe an la Istanbul”, a anunţat cotidianul turc Fanatik. Mai mult, pe malurile Bosforului se vorbeşte de faptul că gruparea turcă ar fi dispusă să plătească şi suma ce va acoperi datoria pe care o are Adrian Mutu către Chelsea, cifrată la 17 milioane de euro


“Pentru 5,8 milioane de euro, cât scriu turcii că plăteşte Fenerbahce pe el, Mutu nu se mişcă din Italia. În acest moment, pentru Adi contează cine dă mai mult”, a spus agentul “Briliantului”, Victor Becali. A doua variantă pentru Mutu ar fi Ajax. Clubul olandez este şi pe placul lui Consuelo, soţia fotbalistului preferând să rămână, dacă nu în Italia, măcar într- o ţară din vestul continentului. Presa din Turcia a dezvăluit faptul că “fraţii Becali i-au anunţat pe şefii lui Fenerbahce că, dacă nu se grăbesc, îl dau pe Mutu la Ajax Amsterdam”.
Balotelli i-ar putea lua locul
Conform presei italiene, Fiorentina îi caută înlocuitor lui Mutu, orientându- se deja către Mario Balotelli, jucător intrat în dizgraţia lui Inter, după ce şi-a aruncat tricoul, la finalul meciului din Liga Campionilor cu FC Barcelona.

Depinde de şef

Cesare Prandelli, antrenorul Fiorentinei, a refuzat să se pronunţe asupra şanselor pe care le are Mutu de a rămâne la formaţia italiană. “Legat de viitorul lui Mutu, ne vom întâlni cu şefii clubului şi vom stabili cea mai bună soluţie”, a declarat Prandelli.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com