Click: Mutu, «ars» drastic la buzunare, dar în vacanţă la Fiorentina

Atacantul român a primit o veste proastă din partea oficialilor Fiorentinei. Începând cu 1 mai şi până la sfârşitul suspendării din fotbal de la finele lunii octombrie, Adrian va încasa la gruparea italiană un salariu cu 50% la sută la mic.
Anunţul a fost făcut de publicaţia italiană "Corriere dello Sport", în care se precizează că Mutu a făcut un picaj salarial de la 2,2 milioane la 1,1 milioane de euro pe an, în condiţiile în care italienii nu vor putea să-l folosească în următoarea perioadă.



"Această decizie a clubului AC Fiorentina vine în urma suspendării pe nouă luni pentru dopaj a fotbalistului român", a scris sursa citată.
Mutu mai are de ispăşit încă şase luni din cele nouă de suspendare pentru consumul de substanţe interzise, urmând ca în această perioadă să primească din partea Fiorentinei pentru "serviciile" sale 550.000 de euro pentru a supravieţui.
Cel mai probabil, în cazul în care toscanii se vor hotărî să-l păstreze, îi vor face o nouă ofertă contractuală abia după ce românul va reveni pe teren.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com