Mutu, pe faras de la Fiorentina: "Ii vom da mai mult credit lui Jovetic!"

Mutu va pleca mai mult ca sigur de la Fiorentina, lasa sa se inteleaga directorul sportiv al clubului, Pantaleo Corvino, care va avea o discutie in acest sens cu antrenorul Cesare Prandelli.

"Mutu trebuie sa constientizeze daunele produse. Decizia in privinta viitorului sau o vom lua impreuna cu antrenorul Cesare Prandelli. Dar in viitor ii vom da mai mult credit lui Jovetici", a spus Corvino.


Clubul Fiorentina a anuntat, marti, pe site-ul oficial, ca a depus o cerere la Colegiul Arbitral al Ligii Italiene privind o reducere semnificativa a salariului jucatorului Adrian Mutu, incepand de la data de 19 aprilie, data la care romanul a fost suspendat noua luni pentru consum de sibutramina.

De asemenea, in comunicatul citat se subliniaza ca Fiorentina i-a platit integral salariul lui Mutu incepand din ianuarie si pana la luarea acestei decizii.

Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat noua luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com