Gică Popescu: "Sancţiunea lui Mutu mi se pare cam mare, cota lui nu va fi aceeaşi"

Fostul internaţional Gică Popescu a comentat situaţia atacantului de 31 de ani al echipei naţionale şi al Fiorentinei, Adrian Mutu, care a primit azi o suspendare de 9 luni în urma cazului "Sibutramina".

"Cum mi se pare sanctiunea? Cam mare. Cu siguranta ca este un moment dificil pentru el, dar din tot aceasta chestiune trebuie sa ramanem cu faptul ca Adrian va juca la inceputul campionatului viitor din Italia. Nu este considerat recidivist, presupun ca de asta a luat 9 luni, dar e cam mare 9 luni. Eu ma asteptam la jumatate de an", a spus Popescu la Antena 3.

"Adrian avea o cota foarte buna inainte de acest caz, iar suspendarea i-a taiat oarecum aripile. Cred ca acum a pierdut si, cu siguranta, i-a scazut cota. Insa el este un luptator si mereu a revenit. Sunt convins ca la fel va fi si de data aceasta", a mai comentat fostul international.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com