Giovani: "Lui Mutu i-a scăzut cota, dar nu are nicio ofertă!"

Fostul impresar Ioan Becali a declarat, luni, pentru site-ul tuttomercatoweb.com, că absenţa de pe teren din luna ianuarie a atacantului echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, i-a scăzut acestuia cota.

"Nu ştiu dacă Fiorentina îl va păstra sau nu pe Mutu, dar cota sa a scăzut deoarece nu a mai jucat din luna ianuarie", a spus Becali.


Fostul impresar a negat faptul că s-a ajuns la o înţelegere cu formaţia turcă Fenerbahce Istanbul: "Pot spune că Fenerbahce nu l-a contactat pe Mutu. În fiecare zi, în Turcia se scrie că Fenerbahce tratează cu diverşi jucători. Prima dată cu Milito, apoi cu Messi, iar acum cu Mutu. Nu este nimic adevărat. În acest moment nu există nicio ofertă de transfer pentru Mutu".

Becali a afirmat că este posibil ca în această săptămână să aibă o întrevedere cu diriguitorii Fiorentinei. "Pot spune că cel mai probabil în această săptămână mă voi vedea cu Pantaleo Corvino şi cu ceilalţi oficiali ai Fiorentinei pentru a discuta situaţia lui Mutu. Jucătorul are un caracter puternic, continuă să se antreneze, dar e normal ca pentru el să nu fie o perioadă uşoară", a precizat Becali.

Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com