Click: Fenerbahce îi dă 3,5 milioane € lui Mutu!

Ioan Becali a negociat cu oficialii echipei turce transferul lui Adrian Mutu, care mai este dorit şi în Olanda, de Ajax Amsterdam.

Presa turcă detonează bomba pe piaţa transferurilor în această vară. Conform publicaţiei de sport "Fanatik", Adrian Mutu este cu un picior în curtea celor de la Fenerbahce, care sunt gata să îl ia pe "Briliant" de la Fiorentina pentru 5,8 milioane de euro.


Mai mult, Mutu ar urma să aibă un salariu de 3,5 milioane de euro pe malurile Bosforului, cu un milion şi jumătate mai mult decât câştigă în Italia.

Singurul impediment în calea realizării transferului este dorinţa turcilor de a-l folosi imediat pe Mutu, care mai are însă de ispăşit şase luni din pedeapsa de nouă dictată de CONI în cazul "Sibutramina".

Conform sursei citate, Ioan Becali a negociat cu oficialii "canarilor" vineri seară, anunţându-i pe şefii lui Fener că dacă nu se grăbesc, Mutu va lua calea Olandei, unde este dorit de altă echipă cu istoric în relaţiile cu fotbaliştii români, Ajax.

Antrenat de «clovnul» Daum?

Dacă va ajunge la Fenerbahce, Mutu îl va avea ca antrenor pe neamţul Cristoph Daum, un personaj la fel de controversat în ţara natală, în special după un episod petrecut în 2000.

Pe atunci antrenor la Bayer Leverkusen, Daum a fost aproape de a fi numit selecţioner, dar presa a descoperit că acesta ar fi participat la mai multe orgii în care se consuma cocaină.

Ulterior, Daum, care s-a îmbrăcat în clovn când antrena pe Koln pentru că a bătut-o pe Bayern, a recunoscut că a consumat cocaină în faţa pedepsei cu închisoarea.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com