Angelo Niculescu: "Mutu a luat-o razna"

După scandalul sibutramina, Adrian Mutu e criticat dur de Angelo Niculescu (89 de ani). Fostul selecţioner crede că jucătorul Fiorentinei este o falsă vedetă şi şi-a ratat cariera fotbalistică din cauza vietii extrasportive agitate.


“Adrian Mutu e lipsit de maturitate. Se spune despre el că e o vedetă. Nimic mai fals. Pur şi simplu Mutu a luat-o razna, fiind implicat în fel de fel de scandaluri, din cauza vieţii extrasportive tumultuoase pe care o duce!”, ne-a declarat Angelo Niculescu. "Mutu e brânză bună în burduf de câine!"
Fostul tehnician a continuat atacul la adresa fotbalistului de la Fiorentina: “La Mutu se potriveşte perfect zicala: «Dacă n-ai cap, vai de picioare!». Păcat, de trei ori păcat. E brânză bună în burduf de câine”. Omul care a calificat naţionala la primul turneu de Cupă Mondială de după război apreciază calităţile sportive ale “Briliantului”, dar consideră că acestea au pălit în faţa scandalurilor interminabile din viaţa privată a fotbalistului.
“E caz tipic pentru unii jucători. Vrea să strălucească, să fie văzut de fani în culori vii două ore, cele din timpul meciului, însă uită că o zi ţine 24 de ore. În restul de 22 de ore nu se comportă ca un profesionist. E un exemplu negativ pentru tinerii fotbalişti”, a conchis fostul selecţioner Angelo Niculescu.
Mutu negociază cu turcii?
Site-ul calciomercato. com pretinde că unul dintre motivele deplasării impresarului Giovani Becali la Istanbul, la sfârşitul lunii aprilie, este negocierea unui eventual transfer al lui Adrian Mutu la Fenerbahce sau la Galatasaray. “Fenerbahce încă mă vrea”, ar fi afirmat “Briliantul”, potrivit presei din Turcia.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com