Ziarul ring: Mutu se pregateste pentru doua noi procese

Decizia mult-aşteptată de Adrian Mutu a venit. Nu a fost aşa cum şi-a dorit fotbalistul şi impresarii lui. CONI a fost mult mai drastic şi i-a dat nouă luni de suspendare. Deşi internaţionalul român era ieri dezamăgit de pedeapsa primită, impresarul l-a încurajat şi au discutat despre un recurs la instanţa italiană. Pe de altă parte, producătorii suplimentului alimentar ce conţinea sibutramină vor fi şi ei daţi în judecată.
Impresarul lui Adrian Mutu, Victor Becali, nu a lăsat garda jos când a a aflat decizia instanţei italiene. A discutat deja cu “Briliantul” şi se pregăteşte să înainteze recurs împotriva aceastei decizii. Ei vor lua o hotărâre în perioada imediat următoare, pentru a pune la punct un nou plan de bătaie.

“Este o decizie cam dură. Noi ne aşteptam la maximum şase luni. Acum, aceasta este hotărârea judecătorilor, trebuie să ne gândim ce vom face în contiunare. Căi de atac sunt destule, iar decizia CONI poate fi atacată. Nu trebuie să mergem la TAS pentru a cere micşorarea pedepsei. Am vorbit cu Adi, era şi el supărat, dezamăgit. Acum, totul este la cald, însă ne gândim să facem recurs la decizia CONI. Este un drept pe care cred că o să ni-l exercităm”, a declarat impresarul pentru “ring”.

Gigi Neţoiu: „E bine, Adi revine în vârf!”
Şi Gigi Neţoiu, unul dintre oamenii cei mai apropiaţi de Adi Mutu, regretă decizia CONI, însă este optimist.
“Adi este un bărbat puternic. A dovedit-o în atâtea rânduri şi sunt sigur că aşa va fi şi de data aceasta. Am vorbit cu Adi, normal, e afectat, credea într-o sancţiune mai mică, dar eu spun că nu e rău. Ţinând cont că în Italia campionatul începe mai târziu, Adi nu va pierde decât câteva meciuri. Vă spun eu, o să-l vedeţi din nou pe Adi acolo unde ne-a obişnuit atâţia ani, în vârf. Dacă tribunalul va accepta ca Adi să evolueze în meciurile amicale, asta ar fi cu adevărat o victorie, un lucru extrem de important, pentru că ar putea face pregătirea de vară aşa cum trebuie”, a declarat Gigi Neţoiu pentru “ring”.
Mutu: “Îmi pare rău”
Aşa cum era de aşteptat, decizia suspendării pentru nouă luni nu a fost primită bine de Adi Mutu. Singura declaraţie făcută a fost pentru presa din Italia.
“Nu sunt mulţumit, pentru că mi s-au redus doar trei luni şi am primit nouă luni de suspendare. Vom vedea ce se poate face acum. Mă aşteptam la o reducere mai mare a suspendării, a fost o naivitate, şi era corectă o sancţiune, dar nu atât de mare. După primele patru etape din campionat, voi fi pregătit de joc. Îmi pare rău că am lăsat Fiorentina într-o situaţie dificilă şi le cer scuze coechipierilor mei, clubului şi fanilor. Îmi cer scuze pentru această naivitate”, a spus Adrian Mutu.
“Cred că este o sancţiune prea mare şi greşită”- Adrian Mutu
Sfătuit să nu facă recurs la TAS
Cu toate că procurorii au cerut suspendare pentru un an, CONI îl lasă în afara terenului pe Mutu doar nouă luni, iar conducerea Fiorentinei pare a fi mulţumită.
“Nouă luni de suspendare pentru Mutu?! Deja este un succes că nu a fost luată în considerare recidiva. Suntem mulţumiţi că Mutu poate face cea mai mare parte a sezonului viitor. Fiorentina i-a fost mereu alături şi el poate confirma acest lucru. Recurs la TAS? Nu ştiu dacă ar fi cazul, mai ales că există pobilitatea agravării sancţiunii”, a spus administratorul delegat al Fiorentinei, Sandro Mencucci.
„Norul” i-a ţinut departe de Italia
Cu toate că şi-ar fi dorit să fie la Roma, alături de Adi, impresarul Victor Becali a trebuit să rămână în ţară din cauza “norului ucigaş”, ce a anulat cursele aeriene.
„Eu am vrut să fiu alături de Mutu, însă cu ce era să merg, cu «trotineta», norul ăsta de cenuşă ne-a dat peste cap planurile”, ne-a mărturisit Victor Becali. Din acelaşi motiv, nici tatăl lui Adrian, Spiridon Mutu, nu a reuşit să ajungă în “Cizmă”, deşi ar fi vrut să fie alături de fiul său. “Consider că suspendarea este exagerată, deoarece Adi nu s-a dopat, ci a luat nişte pastile pentru slăbit. Cred că va face apel la TAS, dar deocamdată nu este nimic sigur”, a spus Spiridon Mutu.
Dincolo de recursul la decizia CONI, avocaţii lui Mutu se mai pregătesc de un proces. Din câte se pare, ei vor da în judecata firma producătoare a suplimentului natural care i-a cauzat atâtea bătăi de cap jucătorului:
“Până acum am ezitat să dăm în judecată producătorul de medicamente, dar, în condiţiile actuale, luăm în serios să-i chemăm în instanţă şi să le cerem despăgubiri materiale. Dacă Adi primea doar şase luni, nu ne mai complicam, dar aşa, e prea mult”, a tunat impresarul lui Adi, Victor Becali.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com