Click: Mutu, în faliment!

Cazul „Sibutramina” îşi face efectul în conturile lui Adrian Mutu, nevoit să plătească scump o greşeală copilărească.

Aşa cum era de aşteptat, Fiorentina nu putea să rămână fără reacţie la suspendarea de nouă luni primită de atacantul român. Astfel, conform principalului cotidian de sport din Italia, Gazzetta dello Sport, oficialii clubului „viola" sunt decişi să-i taie lui Adrian Mutu 50 la sută din salariul pe care acesta ar fi trebuit să-l încaseze în perioada 29 ianuarie - 29 octombrie 2010.


Adică aproximativ un milion de euro, „Briliantul" având un contract de 2,2 milioane de euro pe stagiune. „Însă această problemă va fi abordată la începutul lunii mai, după meciul cu AC Milan", precizează sursa citată.

„Mă simt dator Florenţei şi clubului Fiorentina", spunea Adrian Mutu imediat după ce şi-a aflat sancţiunea primită în cazul de dopaj cu sibutramină, anticipând parcă pierderile financiare pe care le va suporta. Mai mult, întreaga situaţie se răsfrânge şi asupra cotei sale de piaţă, care s-a diminuat dramatic în numai doi ani de zile.

„Din vara anului 2008, preţul lui Mutu a scăzut de la 18 milioane de euro la cinci-şase", scrie Gazzetta dello Sport despre jucătorul român, ajuns la 31 de ani. Chiar şi-aşa, „la ofertă", echipele interesate de un eventual transfer al românului nu sunt foarte multe.

În cursă au mai rămas arabii de la Al-Sadd, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, turcii de la Fenerbahce şi englezii de la Manchester City.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com