Alin Stoica, avocatul lui Mutu

După ce fostul selecţioner Angelo Niculescu (89 de ani) l-a făcut praf pe Adi Mutu (30 de ani), reproşându-i viaţa extrasportivă dezastruoasă, Alin Stoica (30 de ani), amic statornic de pahar al “Briliantului”, îl apără pe jucătorul Fiorentinei.

Alin Stoica, ultima dată legitimat la echipa sârbă Vojvodina Novi Sad, a comentat, din postura de prieten apropiat al lui Mutu, decizia judecătorilor italieni în cazul “Sibutramina”:
“Dumnezeu dă la cine poate să ducă. Adrian va reveni în teren şi va arăta că este un mare fotbalist, un caracter puternic. Mulţi se bucură de necazul lui, dar doar frustraţii dau cu noroi. Aşa obişnuim să ne comportăm cu valorile noastre. Au trecut deja trei luni, va trece şi restul, iar Adi va reveni mai puternic”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com