Ziarul ring: "Poate, pe viitor, va fi mai prudent!"

Marius Urzică este unul dintre cei mai mari gimnaşti români din istorie. Campionul olimpic, mondial şi european la cal cu mânere a fost recent cooptat în stafful tehnic al lotului masculin de gimnastică, împreună cu care va participa în această lună la Campionatele Europene. Când l-am întrebat despre situaţia lui Adrian Mutu, Urzică a luat un ton dojenitor:

„La nivelul lui de înaltă performanţă, nu e posibil să facă asemenea gafe. E de neacceptat să nu întrebe medicul echipei dacă e totul în regulă cu acele pastile. Aici a greşit Adrian şi, pe viitor, poate va fi mai prudent. E vorba de cariera lui, de talentul lui imens pe care şi-l poate irosi, din astfel de cauze, într-o clipă. Aştept şi eu verdictul specialiştilor, nu mă pot pronunţa asupra detaliilor cazului, consider doar că a fost imprudent. Îmi doresc să-l mai văd jucând”, a declarat Marius Urzică pentru „ring”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com