Iancu: "Cei de la Fiorentina l-au desconsiderat pe Mutu"

Finanţatorul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, a declarat că Adrian Mutu, suspendat pentru 9 luni după cazul "Sibutramina", trebuie să dea dovadă de profesionalism şi va reveni, dar a precizat că oficialii Fiorentinei l-au desconsiderat pe fotbalistul de 31 de ani, pentru că nu l-au reprezentat la dezbaterea de azi, de la CONI.

"Nu cunosc speţa Mutu şi nu pot vorbi dacă nu o ştiu. Mutu este în culpă de la început, de cînd nu a anunţat doctorul echipei. El trebuie să se pregătească, nu este nimic pierdut. Dacă este profesionist şi va avea grijă de el aşa cum a avut o parte a carierei, va fi bine", a spus Iancu la "Contraatac", pe GSP TV.

Apoi a continuat: "Eşti obligat atunci cînd iei o pilulă sau o substanţă să anunţi stafful medical. Faptul că nimeni din club nu l-a reprezentat, înseamnă că cei de acolo l-au desconsiderat".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com