"Mutu a trădat Fiorentina! Trebuie să aibă forţa şi curajul să revină"

Mutu trebuie să stea nouă luni pe tuşă după supendarea primită în cazul sibutramina. Mircea Lucescu crede că atacantul trebuie să îşi schimbe atitudinea şi să arate curaj pentru a putea reveni. Il Luce recunoaşte că s-a gândit să îl aducă pe Mutu la Şahtior, dar că acum nu mai e interesat de transferul lui.

"Fiorentina are nevoie de Mutu. Atunci când el şi-a arătat calităţile, şi-a dovedit valoarea. Sper că va avea curajul şi forţa să revină. Cred că vrea să revină să joace cu toate costurile, pentru că e ceea ce ştie să facă cel mai bine. Numai că trebuie să îşi schimbe complet atitudinea, deoarece Fiorentina l-a ajutat întotdeauna. Trebuie să fie mult mai atent. Fiorentina este o echipă mare, dar a avut ghinionul să-l piardă pe Mutu într-un moment important. Este adevărat: a trădat echipa, dar trebuie să rămână la Florenţa, deoarece numai Fiorentina îl poate ajuta. M-am gândit să-l aduc la Şahtior Doneţk când era la Chelsea, dar mi-am dat seama că el doreşte să rămână într-un campionat care contează. Prin urmare, nu ne mai interesează", a declarat tehnicianul echipei din Doneţk, pentru Lady Radio.

Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină.

Adrian Mutu a fost audiat, luni, la Tribunalul Naţional Antidoping de la Roma de preşedintele tribunalului Francesco Plotino şi de procurorul federal al Comitetului Olimpic Italian (CONI), Ettore Tori. Mutu a fost asistat de avocaţii săi Antonio D'Avirro şi Paolo Rodella şi i-a avut ca martori-specialişti pe profesorul Alessandro Mugelli şi doctorul Massimiliano Pieraccini.

CONI a anunţat, la 28 ianuarie 2010, că atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei. A doua zi, CONI a precizat că Mutu a fost pozitiv şi la controlul antipoding făcut după meciul cu Lazio, care a avut loc în 20 ianuarie, în Cupa Italiei, iar substanţa interzisă a fost tot sibutramina.

Mutu a fost depistat pozitiv la finalul anului 2004, pe vremea când evolua la clubul Chelsea Londra. Chelsea l-a achiziţionat, în vara anului 2003, pe Mutu de la AC Parma, contra sumei de 15,8 milioane de lire sterline şi a renunţat la serviciile acestuia în octombrie 2004, după ce jucătorul a fost depistat pozitiv cu cocaină la un control antidoping solicitat de club. În acea vreme, Mutu a fost suspendat şapte luni.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com