Ciao, Mutu!

Episodul sibutramina i-a permis directorului sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino, să iasă la suprafaţă pentru a săpa unde trebuie pentru plecarea românului.

Relaţia lui Corvino cu Adrian Mutu s-a deteriorat încă din vara lui 2008, când oficialul îi pregătise românului transferul la AS Roma, dar a zădărnicit totul împotrivirea antrenorului Cesare Prandelli de a se lipsi de jucătorul său favorit. Acum, în "Cazul sibutramina", Mutu e vinovat că a luat acele pastile fără a fi vorbit în prealabil cu medicul echipei, iar Corvino a profitat din plin de moment.


Corvino: "Viitorul Fiorentinei este Jovetic!"

Mai întâi a fost lipsa de susţinere a clubului faţă de jucător în ziua pronunţării verdictului, apoi a venit reducerea salariului cu 50 la sută, iar în final o declaraţie fără echivoc a lui Corvino: "Analizăm împreună cu Prandelli viitorul lui Mutu. Un lucru este cert. De acum înainte, viitorul Fiorentinei se va chema Steven Jovetic". Asta înseamnă fie arătarea uşii românului, fie trecerea lui într-o postură umilitoare (rezervă), antrenorul Prandelli fiind avertizat să nu mai intervină. Mutu şi-ar dori să continue la Florenţa, pentru a se revanşa faţă de echipă şi de suporteri, dar e puţin probabil ca din octombrie, când îi va expira suspendarea de nouă luni dictată de CONI, să-l mai vedem în tricoul viola. Paşii spre a-l forţa efectiv să aleagă singur calea divorţului au fost făcuţi rapid de către Corvino în ultimele zile.

Surse din interiorul clubului confirmă că Pantaleo Corvino i-a mandatat pe fraţii Becali să-i găsească lui Mutu o altă echipă

Mutu n-a mai jucat la Fiorentina din 24 ianuarie 2010

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com