OFICIAL! Mutu a fost pus pe lista de transferuri de Fiorentina

Adrian Mutu, care a fost suspendat noua luni, dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina, a fost pus pe lista de transferuri, a anuntat, joi, agentia italiana de presa Ansa.


"Fiorentina a decis: Adrian Mutu este pe lista de transferuri, chiar daca internationalul roman mare are doi ani de contract cu gruparea italiana, pana in 2012. In aceste zile, directorul sportiv Pantaleo Corvino a fost clar: «Mutu a facut o mare greseala. Vom discuta cu Prandelli (n.r. - antrenorul Cesare Prandelli), insa un lucru este sigur: viitorul Fiorentinei se numeste Stevan Jovetici»", scrie sursa citata.
Si site-ul calciomercato.com scrie, joi, ca Adrian Mutu va pleca de la Fiorentina.
"Acum s-a sfarsit. Este inutil sa ne mai ascundem dupa deget. Adrian Mutu si Fiorentina se vor separa. Daca cineva mai avea dubii, acestea au fost risipite de Pantaleo Corvino, care a spus ca viitorul echipei se numeste Stevan Jovetici. Cu alte cuvinte, la revedere "Il Fenomeno» si postului sau de titular", scrie calciomercato.com.
Directorul sportiv al clubului AC Fiorentina, Pantaleo Corvino, a declarat, miercuri seara, ca Adrian Mutu, caruia i-a fost redus salariul cu 50 la suta, trebuie sa constientizeze daunele produse dupa ce a fost suspendat noua luni pentru dopaj. "Mutu trebuie sa constientizeze daunele produse. Decizia in privinta viitorului sau o vom lua impreuna cu antrenorul Cesare Prandelli. Dar in viitor ii vom da mai mult credit lui Jovetici", a spus Corvino.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com