6 luni suspendare? Mutu ar putea primi o pedeapsă mică în cazul "sibutramina"!

Un post de radio din Italia, Lady Radio, susţinea ieri-dimineaţă că pedeapsa pentru Adrian Mutu în cazul dopajului cu sibutramină va fi de şase luni. Avocatul românului, Paolo Rodella, a precizat însă că abia luni, când se va da sentinţa oficială, se va afla durata perioadei de suspendare.

"Nimeni nu ştie care este sancţiunea pentru Adrian, aşa că acest zvon nu are niciun fundament. Noi suntem optimişti în cazul său, ne aşteptăm să nu primească pedeapsa cerută de procuror (n.r.- un an), dar nu e posibil să se afle sentinţa mai devreme de ziua de luni", a spus Paolo Rodella, avocatul "Briliantului". Procurorii care se ocupă de cazul lui Adrian Mutu au cerut judecătorilor un an de suspendare pentru român, însă apărătorii atacantului sunt optimişti că vor obţine o pedeapsă mai mică.


"Trebuie să rămână la Fiorentina"
Adrian Mutu se antrenează zilnic cu echipa şi se gândeşte să rămână la Fiorentina indiferent de sentinţa Tribunalului Antidoping. "Mutu se simte dator faţă de echipă şi, dacă va continua la Florenţa, va răsplăti clubul şi suporterii. Ştie că nu trebuie să fugă după ce a cauzat atâtea probleme Fiorentinei", a scris ieri Gazzetta Dello Sport. Românul este susţinut de vicepreşedintele Fiorentinei, Mario Cognini: "Adrian e un campion absolut, pentru care am avut mereu o simpatie foarte mare. El rămâne în planurile noastre de viitor".

Consuelo, agresată în parcare
În aşteptarea sentinţei în cazul dopajului, Mutu a ieşit joi seara cu soţia sa, Consuelo, şi cu doi amici în clubul Cavalli din Florenţa. În jurul orei două, în noaptea de joi spre vineri, atacantul român, Consuelo şi cei doi amici au plecat din local, îndreptându-se spre parcarea din piaţa Carmine din Florenţa, unde îşi lăsaseră maşinile. Doi necunoscuţi au abordat-o pe soţia fotbalistului, făcându-i avansuri, moment în care Mutu şi cei doi prieteni ai săi au sărit ca arşi. Unul dintre amicii lui Mutu a chemat poliţia, care a ajuns prea târziu. Cei doi bărbaţi care erau cu românul au ieşit şifonaţi din scandal, ei având nevoie chiar de îngrijiri medicale. Autorităţile nu i-au identificat încă pe cei doi agresori.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com