Mutu: "Îmi cer scuze colegilor şi suporterilor"

Într-o declaraţie postată pe site-ul oficial al Fiorentinei, Adrian Mutu le cere scuze colegilor săi şi suporterilor, menţionând totuşi că perioada de suspendare i se pare prea mare.
"Mi se pare destul de mare suspendarea. Mă aşteptam la mai puţin. E normal să plătesc, dar nu atât de mult. Îmi pare rău că nu am putut să o ajut pe Fiorentina, şi îmi cer scuze colegilor şi suporterilor", a declarat Mutu.
Tribunalul Federal Antidoping l-a suspendat nouă luni pe Adrian Mutu, după ce fotbalistul român fusese depistat pozitiv cu sibutramină, anunţă SKY citat de Realitatea TV.
Decizia a fost luată după ce sportivul român a fost audiat timp de două ore şi 20 de minute.
Mutu a picat două teste antidoping susţinute în luna ianuarie, în interval de zece zile, după meciurile cu Bari, din campionat, şi cu Lazio, din Cupa Italiei.




"Briliantul" se află suspendat provizoriu din data de 28 ianuarie. Mutu va reveni astfel pe gazon cel mai devreme la finalul lunii octombrie a acestui an. El va rata astfel, în cazul în care ar fi fost convocat de selecţionerul Răzvan Lucescu, startul preliminariilor pentru Campionatul European din 2012, inclusiv meciul cu Franţa de pe 9 octombrie. Celelalte partide pentru care Mutu este suspendat sunt cele împotriva Albaniei (3 septembrie) şi Belarusului (7 septembrie).
Conform informaţiilor vehiculate de presa italiană, această sancţiune îi va face pe oficialii Fiorentinei, clubul la care activează Mutu, să îl vândă la începutul anului 2011, după ce acesta va reveni pe teren. Unul dintre cluburile care şi-au anunţat interesul pentru român ar fi gruparea din Qatar, Al-Sadd, care este pregătită să-i ofere un salariu fabulos de 6 milioane de euro pe an.
Plăteşte şi 6.000 de euro
Mutu a fost condamnat de Tribunalul Antidoping şi la plata cheltuielilor de judecată şi a onorariului traducătorului care a asistat la audierile de azi. În total, “Briliantul” trebuie să achite suma de 6.000 de euro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com