Mutu a fost pus pe lista de transferuri la Fiorentina!

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, care a fost suspendat nouă luni, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, a fost pus pe lista de transferuri, a anunţat agenţia italiană de presă Ansa.



"Fiorentina a decis: Adrian Mutu este pe lista de transferuri, chiar dacă internaţionalul român mare are doi ani de contract cu gruparea italiană, până în 2012. În aceste zile, directorul sportiv Pantaleo Corvino a fost clar: Mutu a făcut o mare greşeală. Vom discuta cu Prandelli, însă un lucru este sigur: viitorul Fiorentinei se numeşte Stevan Jovetici", scrie sursa citată.
Şi site-ul calciomercato.com scrie, joi, că Adrian Mutu va pleca de la Fiorentina. "Acum s-a sfârşit. Este inutil să ne mai ascundem după deget. Adrian Mutu şi Fiorentina se vor separa. Dacă cineva mai avea dubii, acestea au fost risipite de Pantaleo Corvino, care a spus că viitorul echipei se numeşte Stevan Jovetici. Cu alte cuvinte, la revedere «Il Fenomeno» şi postului său de titular", scrie calciomercato.com, citat de Mediafax.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com