"Suntem alături de Mutu!" VEZI ce scrie site-ul Fiorentinei!

Clubul AC Fiorentina a reafirmat că este alături de atacantul Adrian Mutu, după ce fotbalistul român a fost suspendat nouă luni, deoarece a fost depistat pozitiv cu sibutramină, se arată într-un comunicat postat, luni, pe site-ul oficial al grupării italiene.

"ACF Fiorentina, ca urmare a suspendării de nouă luni a fotbalistului Adrian Mutu de către Tribunalul Naţional Antidoping, reafirmă că este alături de jucător, aşa cum a fost în toată această perioadă, de la sfârşitul lunii ianuarie şi până acum. Ţinând cont de complexitatea cazului, deşi clubul a sperat într-o suspendare pe o perioadă scurtă, gruparea subliniază eficienţa apărării, care i-a permis lui Mutu în primul rând să evite o solicitare de suspendare pe doi ani din partea Procuraturii, ocolind recidiva, şi apoi să obţină o reducere cu trei luni a cererii Procuraturii de suspendare pe un an", se arată în comunicat.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. El poate reveni pe teren începând din 29 octombrie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com