Dacă Mutu rămîne cu 1 an, Fiorentina i-ar putea cere daune!

La Repubblica dezvăluie azi că Fiorentina aşteaptă să afle sentinţa în cazul lui Mutu ca să-şi facă planurile de viitor. "După ce se va şti decizia definitivă, românul va fi transferat. Dar, evident, preţul de vînzare va fi invers proporţional cu durata suspendării. Acum doi ani, Roma a oferit 20 de milioane de euro, însă acum nu mai face nici jumătate din această sumă", scrie cotidanul italian.

Mai mult, sursa citată lansează şi o altă mişcare a clubului viola, după modelul Chelsea din 2004, cazul daunelor de 17,2 milioane de euro fiind pe rol la TAS: "Dacă suspendarea lui Mutu va fi una de lungă durată, atunci ar putea decide să-i ceară jucătorului despăgubiri. Oricum, despărţindu-se de el, ar relaxa bugetul şi ar scăpa de salariul de 4,5 milioane de euro brut pe an, bani pe care doar Frey îi mai cîştigă la Fiorentina".
Atlfel, atacantul român, trimis ieri la judecata Tribunalului Naţional Antidoping de către
Procuratură, cu recomandare de 1 an de suspendare pentru consum de sibutramină, va afla
astăzi data exactă la care va fi primi sentinţa definitivă. Probabil, undeva în a doua jumătate a
lunii aprilie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com