Dragomir: "E o pedeapsă bună! Ar fi riscant ca Mutu să facă recurs!"

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că sancţiunea dictată de CONI în cazul atacantului Adrian Mutu este una bună, precizând că nu îl sfătuieşte să facă recurs, pentru a nu risca mărirea perioadei de suspendare.

"E o pedeapsă bună până la coadă. Mai stă câteva luni, până în vară nu e mult. Apoi în octombrie intră pe teren. S-ar fi putut da şi mai puţin, dar ce să faci acum? Te joci cu ăia? Şi eu zic că e cam mult, sunt de acord cu el, dar lasă că e bine până la urmă. Nu ştiu dacă ar fi bine să facă recurs. Ar fi mai bine să nu rişte. Nu ştiu dacă ar fi o soluţie bună să meargă mai departe", a declarat Dragomir.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, în vârstă de 31 de ani, a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com