Mutu nu mai face decît 5 milioane!

Fiorentina nu exclude o despărţire la finele sezonului de atacantul român, suspendat pînă pe 28 octombrie în "cazul sibutramina". Numai că din vînzarea lui Mutu nu mai poate face vreo afacere. Dacă acum doi ani ar fi luat 18 milioane de euro de la AS Roma, acum cota a scăzut de peste trei ori, undeva la 5-6 milioane

"Gazzetta dello Sport" acordă cîte 10% unui transfer la Manchester City, Fenerbahce şi Al Sadd şi 70% să continue la clubul viola, varianta engleză fiind cea mai agreată de italieni.

"Susţinut de fraţii Becali, Mutu vrea să rămînă, simţindu-se dator faţă de echipa toscană. Contractul său expiră în vara lui 2012 şi românul vrea să ajute Fiorentina să prindă Champions League în sezonul viitor. Viitorul depinse însă şi de ce se întîmplă cu amenda de 17 milioane de euro în conflictul cu Chelsea", a scris cotidianul roz.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com