"Pastila pe care a luat-o Mutu nu are legatura cu dopajul! Dacă era vorba de un italian, pedeapsa ar fi fost mai mică"

Mutu va sta pe tuşă nouă luni după decizia tribunalului antidoping din cadrul CONI. Dorin Goian spune că suspendarea este prea mare şi că, dacă ar fi fost vorba de un jucător italian, pedeapsa ar fi fost mai mică.

"O să se discute mult în Italia pe tema asta zilele următoare. Cred că Adi Mutu nu merita o suspendare atât de mare. Pastila pe care a luat-o nu are nicio legatură cu dopajul. 9 luni zile pentru un jucător este foarte mult. Cred că, dacă era vorba despre un jucător italian, pedeaspa ar fi fost mai mică. Este o decizie dură pentru Adi. Bine că măcar că se poate antrena, se poate pregăti în continuare. Este diferit ca atunci când suferi o accidentare. Adi a demonstrat că este un caracter puternic şi va reveni la forma care l-a consacrat", a spus Dorin Goian la Sport.ro.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, a anunţat, luni, agenţia Ansa.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com