Mutu, prieten cu «Regele diamantelor»

Fawaz Gruosi (58 de ani), care a ieşit cel mai şifonat din bătaia în care a fost implicat Adrian Mutu joi seara, în parcarea clubului Cavalli din Florenţa, e unul dintre cei mai mari bijutieri din lume.
Adrian Mutu e un răsfăţat al lumii mondene, anturajul “Briliantului” fiind întotdeauna foarte select. La mijlocul acestei săptămâni, starul Fiorentinei a ieşit la club alături de doi dintre cei mai grei oameni din lumea modei, Tommaso Buti şi Fawaz Gruosi. Primul a înfiinţat celebrul lanţ de restaurante Fa- shion Cafe, la care erau asociate şi supermodelele Naomi Campbell, Claudia Schiffer şi Elle MacPherson.

Libanezul Fawaz Gruosi, născut pe 8 august 1952, la Florenţa, e unul dintre cei mai mari bijutieri ai lumii. La 18 ani, a părăsit şcoala pentru a lucra într- o bijuterie din Florenţa. Şapte ani mai târziu, a fost detaşat la Londra, unde a fost remarcat de familia Alizera, proprietara celebrei case Harry Winston’s.

Prieten cu Gianni Bulgari
Fawaz s-a împrietenit cu Gianni Bulgari, iar în 1993 a înfiinţat propria firmă, de Grisogono. Celebritatea şi-a câştigat-o rapid, după ce a descoperit la o prezentare diamantul Black Orlov, cunoscut şi ca “Ochiul lui Brahma”. Impresionat de frumuseţea acestei pietre, libanezul s-a concentrat pe diamantele negre, acestea devenind marca bijuteriilor create de Casa de Grisogono.
Fawaz e cel care a făcut ca piaţa diamantelor negre să explodeze, preţul acestora crescând exorbitant. Succesul Casei de Grisogono a făcut din Gruosi unul dintre cei mai apreciaţi bijutieri ai lumii, libanezul fiind poreclit “Regele diamantelor”.






«Briliantul» le-a răspuns arogant poliţiştilor
Adrian Mutu le-a răspuns arogant poliţiştilor sosiţi la faţa locului să ancheteze incidentele în care a fost implicat starul Fiorentinei la ieşirea din clubul Cavalli. Conform ziarului Corriere fiorentino, preluat de site-ul fiorentina.it, rugat de poliţişti să se legitimeze, “Briliantul” le-ar fi spus: “Nu mă cunoaşteţi? Voi nu vă uitaţi la fotbal?”. (Fotografii: www.degrisogono.com)

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com