Mutu: «Doar nu sunt nebun!»

Suspendat până la finalul lunii octombrie, Adrian Mutu aşteaptă o decizie din partea Fiorentinei cu privire la viitorul său.

Luni, în faţa Tribunalului Antidoping, el a avut o intervenţie scurtă, prin care a încercat să-i sensibilizeze pe judecători. "Aş fi fost nebun să-mi pun în pericol cariera la 31 de ani, mai ales după ce s-a întâmplat când eram la Chelsea", a declarat Mutu conform "Corriere Fiorentino".


În schimb, procurorul Ettore Torri, cel care a solicitat o suspendare mai drastică, de un an, nu a dorit să ţină cont de circumstanţele atenuante prezentate de avocaţii românului. Motivul? Comitetul Olimpic consideră că sportivii trebuie să aibă un comportament exemplar, un exemplu pentru tineri.

Deşi, oficial, Fiorentina şi-a exprimat sprijinul necondiţionat pentru Mutu, viitorul lui va fi decis în perioada următoare de "creierul" clubului toscan, Pantaleo Corvino.

Astfel, directorul sportiv italian şi-ar fi dat acordul pentru un transfer, singura problemă fiind în acest moment lipsa unei oferte. Între timp, "Briliantul" s-ar putea trezi fără o parte din salariu, Fiorentina încercând să-şi recupereze o parte din pierderi.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com