Ziua decisiva!!!

Este ziua cea mai importanta pentru Mutu, care azi de la 11:30 va afla verdictul CONI in cazul scandalului "sibutramina".


Ora 14:08 Apararea si-a terminat pledoaria! Radio Blu din Italia anunta ca judecatorul a parasit sala pentru a decide verdictul

Ora 12:04 Decizia in cazul atacantului Adrian Mutu, audiat de tribunalul antidoping de la Roma dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina, ar putea fi anuntata in jurul orei locale 14.00 - 15.00, ora Romaniei, informeaza violanews.com.

Ora 12:00 "Mutu a intrat in sala, avocatii isi tin pledoariile. Procurorii isi tin si ei pledoariile. Procurorii au cerut un an suspendare pentru Mutu, avocatii lui au cerut 3-4 luni. Speram sa ajungem la o solutie de mijloc cu 6-7 luni. Un an de suspendare inseamna destul de mult pentru Mutu, important este ca nu este considerat recidivist. In Italia nu se stie cine va fi in comisie, nu este ca la noi sa stim ca este Fanica..", a spus Victor Becali la Sport.ro

Ora 11:44 Avocatul Paolo Rodella a declarat, inainte de inceperea audierilor in cazul lui Mutu, ca este increzator intr-o suspendare pe o perioada cat mai mica.

"Faptul ca nu a fost luata in considerare recidiva este un lucru pozitiv. Procuratura antidoping a cerut un an de suspendare, dar vom face totul pentru a micsora pedeapsa. Suntem increzatori", a afirmat Rodella.

Mutu va fi asistat de avocatii sai Antonio D'Avirro si Paolo Rodella si ii va avea ca martori-specialisti pe profesorul Alessandro Mugelli si doctorul Massimiliano Pieraccini. In schimb, nu va fi prezent niciun oficial de la Fiorentina.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com