Ziarul ring: " Briliant" pentru arabii de la Manchester City

În primele momente de după pronunţarea sentinţei CONI, Fiorentina şi-a exprimat sprijinul şi solidaritatea faţă deAdrian Mutu. Presa din Italia anunţă însă că, dacă vrea să rămână, Mutu trebuie să accepte o reducere salarială la jumătate din partea clubului. Surse apropiate lui Mutu susţin că românul va accepta, în vară, cea mai bună ofertă!
Fiorentina intenţionează să-i reducă la jumătate salariul lui Adi Mutu pentru cele nouă luni de suspendare. Dacă gruparea “viola” va încerca să negocieze un nou contract, diminuat faţă de cel actual, Adi este tentat să accepte una dintre multele oferte pe care le are.


“Clubul din Florenţa ar putea să-i micşoreze salariul cu 50 la sută de acum şi până la 29 octombrie (n.r. - data la care îi expiră suspendarea lui Mutu), dar această problemă şi altele vor fi abordate la începutul lunii mai, după meciul împotriva lui AC Milan”, a scris „Gazzetta delo Sport“. Surse apropiate lui Adi Mutu susţin că fotbalistul nu este de acord cu o micşorare salarială şi, în cazul în care clubul ar ajunge la diminuarea contractului, ar fi tentat să plece din Italia. “Adi iubeşte foarte tare Fiorentina şi şi-ar dori mult ca aceasta să fie alături de el totalmente. Încercarea conducătorilor de a-i diminua salariul sigur nu i-ar conveni. Din ce ştiu, Adi n-ar zice nu unei oferte avantajose şi este tentat să revină în Anglia!” - a comentat un apropiat de-al „Briliantului“.
Presa din Italia crede în transfer
Jurnaliştii de la „Gazzetta dello Sport“ cred în posibilitatea unei plecări a atacantului român la finalul acestui sezon.
“Din iulie 2008, preţul lui Mutu a scăzut de la 18 milioane de euro la cinci-şase, cât este în acest moment. Echipele interesate de jucătorul român? Arabii de la Al-Saad, Fenerbahce şi, mai presus de toate, Manchester City, cea mai probabilă destinaţie în cazul unei despărţiri de Florenţa. Totuşi, Mutu se simte dator echipei din Florenţa, iar restul va fi discutat la acea reuniune de la începutul lunii mai”, a scris cel mai important ziar de sport din Italia.
Şi-ar dori să mai rămână
Potrivit italienilor, Mutu le-a mărturisit unor prieteni că îşi doreşte să rămână la Fiorentina, cu care mai are contract până în 2012:
“«Mă simt dator Florenţei şi echipei Fiorentina». Mutu a spus acest lucru prietenilor săi. A spus cu o dublă dezamăgire: că a primit o sancţiune mai mare decât s-ar fi aşteptat şi că a trebuit să lase la greu o echipă ce încearcă să prindă pe final un loc în Liga Europa. Adrian Mutu nu vrea să plece de la Florenţa” - a scris „Gazzetta dello Sport“.
Fostul antrenor crede în Mutu
Mihai Ianovschi, fostul antrenor al lui Adi Mutu de la juniori, spune că elevul său va reveni la nivel înalt „Eu cred că lucrurile ar fi stat cu totul altfel dacă în locul lui Mutu ar fi fost vreun jucător italian de notorietate. Cu siguranţă va reveni la nivelul său de altădată. Adrian este un caracter puternic şi va trece şi de această dată peste problemă”, a declarat tehnicianul.
„Nu mulţi jucători mai aveau puterea să revină după suspendarea aceea de şapte luni, dar iată că el a reuşit. Am încredere mare în el şi sunt convins că mai are un cuvânt important de spus şi la echipa naţională a României.“- Mihai Ianovschi
Il Luce îi recomandă Fiorentina
Mircea Lucescu, tehnicianul lui Şahtior Doneţk, speră ca Adrian Mutu să revină la cea mai bună formă.
“Fiorentina are nevoie de Mutu. Atunci când el şi-a arătat calităţile, şi-a dovedit valoarea. Trebuie să îşi schimbe complet atitudinea, deoarece Fiorentina l-a ajutat întotdeauna. Trebuie să fie mult mai atent. Fiorentina este o echipă mare, dar a avut ghinionul să-l piardă pe Mutu într-un moment important. Este adevărat: a trădat echipa, dar trebuie să rămână la Florenţa, deoarece numai Fiorentina îl poate ajuta. M-am gândit să-l aduc la Şahtior Doneţk când era la Chelsea, dar mi-am dat seama că el doreşte să rămână într-un campionat care contează”, a declarat Il Luce.
2,2 milioane de euro este salariul lui Mutu la Fiorentina.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com