Galata sau Fener?

Giovani Becali va negocia, la sfârşitul acestei luni, un eventual transfer al lui Mutu la Galatasaray sau Fenerbahce.
Deşi Mutu a fost suspendat pentru o perioadă de nouă luni, abia spre sfârşitul lunii octombrie putând reveni pe gazon, continuă discuţiile privind viitorul său. La sfârşitul acestei luni, atacantul român va face o deplasare la Istanbul, motivul oficial fiind acordarea unui interviu pentru postul naţional de televiziune din această ţară. Italienii spun însă că ştiu din surse sigure din cadrul clubului că, de fapt, agentul jucătorului, Giovani Becali, având undă verde de la directorul sportiv Pantaleo Corvino, ar urma să discute cu Fenerbahce şi Galatasaray posibilul transfer al lui Mutu pe malurile Bosforului, ambele grupări anunţând deja Fiorentina că nu le pasă de suspendare, fiind gata să negocieze încă din acest moment.


Suporterii nu vor ca Mutu să plece
La această oră, dată fiind suspendarea, suma pe care ar primi-o Fiorentina se încadrează între 5 şi 8 milioane de euro, iar salariul lui Mutu între 3,5 şi 4 milioane de euro. Suporterii, deşi sunt foarte supăraţi pe Mutu pentru greşeala comisă, nu vor decât într-un procent redus, sub 30 la sută, plecarea lui. Concluzia lor e clară: "Numai el ne-a dus în Liga Campionilor, numai el este cu adevărat determinant, numai el a putut marca trei goluri într-un meci aproape pierdut în minutul 60 (n.r. - 3-3 cu Genoa) şi numai el ne poate readuce acolo unde nu mai suntem".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com