"Chiar dacă ar vrea, Fiorentina n-are cui să-l vândă! Mutu va rămâne la Florenţa!"

Francesco Graziani, fosta mare glorie a Fiorentinei, a comentat suspendarea primită de Adrian Mutu, 9 luni pentru sibutramină.
Omul cu peste 60 de selecţii pentru Squadra Azzura a declarat că i se pare foarte mare pedeapsa primită de Mutu, dar spune că mizează pe orgoliul atacantului pentru a reveni la cel mai înalt nivel.




"9 luni sunt cu adevărat multe. O suspendare de genul ăsta este prea severă şi absurdă. Mizeze pe spiritul de revanşă al lui Mutu şi pe dorinţa lui de a-şi cere iertare de la suporteri".
De asemenea, Graziani consideră că Fiorentina nu-l va vinde pe Mutu, pentru că nu are cui.
"Problema lui Mutu e că nu are o cotă prea bună acum, chiar dacă e un campion. Numai Fiorentina îi poate da liniştea de care are nevoie pentru a reveni la forma de-altădată, din acest motiv sunt convins că nu va fi cedat", a conchis Graziani pentru violanews.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com