"Mutu vrea să rămînă şi să recucerească Florenţa"

"Gazzetta dello Sport" dezvăluie că atacantul român s-a decis să nu plece indiferent de sentinţa care va fi pronunţată luni în "cazul sibutramina"."Mutu se simte dator faţă de club şi rămînerea la Florenţa e un fel de despăgubire. Ştie că nu trebuie să fugă, pentru că gafa naivă şi inconştientă comisă a cauzat atîtea probleme Fiorentinei".

Aceeaşi sursă susţine că Mutu se antrenează zilnic pentru a-şi menţine forma şi speră ca sancţiunea pe care o va dicta TribunalulAntidoping să fie una redusă faţă de anul solicitat de Procuratura Antidoping, bazîndu-se pe teza defensivă a avocaţilor depusă săptămîna trecută.

Atacantul român a aflat că şi clubul îi acordă credit mai departe. "Dacă mă gîndesc la daunele provocate în ianuarie, mă înfurii iar. Dar Adrian e un campion absolut şi faţă de el am avut mereu o foarte mare simpatie şi de aceea el rămîne în planurile noastre de viitor", a spus vicepreşedintele Mario Cognini într-un interviu din "La Nazione", cotidian din Florenţa.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com