Iancu: "Nimeni din România nu şi-l permite pe Mutu"

Finanţatorul Timişoarei a comentat posibilitatea ca Mutu să se transfere la o altă echipă, după ce a fost suspendat pe 9 luni de către Tribunalul antidoping din Italia. În ciuda suspendării destul de mari şi a faptului că Mutu are o vârstă, 31 de ani, Iancu e de părere că nu există nicio şansă ca internaţionalul român să se întoarcă în viitorul apropiat în Liga I.

"Acum ar fi un moment bun de speculat, dar nimeni din România nu şi-l permite pe Mutu şi puţine cluburi din Europa sunt cele care îl pot lua pe Mutu. Unii se vor gândi că pot specula acest moment, să-l ia pe bani puţin, cu riscul de a nu reveni la forma lui, dar şi alţii care vor putea plusa, fiind convins că va reveni la forma lui. Mutu e important şi pentru altceva, nu doar pentru fotbal, ci şi pentru imagine. Cluburile din Orient pot plusa la acest capitol. Timişoara are un buget prea mic pentru a suporta salariul lui Mutu şi am şi început alt proiect", a spus Iancu, la gsptv.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com