Astăzi se decide viitorul lui Mutu la Fiorentina

Astăzi se va discuta despre viitorul lui Mutu la Fiorentina. Conform cotidianului "La Nazione", cei mai importanţi oameni din fruntea clubului toscan se vor întâlni astăzi pentru a pentru a pune la cale palnul pentru următorul sezon. Printre altele, Andrea Della Vale, Pantaleo Corvino şi Cesare Prandelli se vor aşeza astăzi la aceeaşi masă pentru a vorbi despre destinele a trei nume importante din lotul "viola": Frey, Vargas şi Adi Mutu, jucători care vor intra în ultimul an de contract.

Situaţia românului este însă un pic mai complicată. Acesta este suspendat până în toamnă în urma judecării cazului "sibutramina", iar impresarii jucătorului îi caută deja altă echipă. Tot presa din "Cizmă" a scris ieri că fraţii Becali au plecat în Turcia pentru a negocia transferul lui Mutu la Fenerbahce sau Galatasaray.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com