Pantaleo Corvino: "Neglijenţa lui Mutu a afectat echipa, oraşul, dar şi fanii"

Directorul sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino, a declarat că deciza de a-i reduce salariul lui Adrian Mutu a fost luată deoarece "neglijenţa" jucătorului român, depistat pozitiv cu sibutramină, a fost "gravă pentru echipă şi fanii Fiorentinei", informează calciomercato.com.

"M-am întâlnit cu impresarul lui Mutu, Giovanni Becali, şi cu Adrian, şi le-am comunicat decizia privind cererea de reducere a salariului. O sancţiune majoră, dură, deoarece pentru a-i recunoaşte jucătorului neglijenţa, trebuie să admitem că a fost un lucru grav pentru el, echipă, oraş, fani şi pentru toţi cei care doresc binele Fiorentinei.
Acest club este întotdeauna gata să facă front comun, chiar şi în cele mai dificile momente, iar faptele din ultimii cinci ani arată că modul nostru de a reacţiona a fost cel corect", a precizat oficialul echipei din Florenţa, la Radio Toscana.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com