Revine Mutu în mai?

Lui Adrian Mutu (31 de ani) nu-i convin cele 9 luni de suspendare la care l-a condamnat, luni, Tribunalul Naţional Antidoping de la Roma şi este hotărât să revină pe gazon luna viitoare sau, cel mai târziu, la sfârşitul verii.
Decizia luată de judecători în cazul dopajului cu sibutramină l-a nemulţumit profund pe Adrian Mutu. Potrivit verdictului pronunţat luni , “Briliantul” poate reveni pe gazon abia pe 29 octombrie, dar nu are de gând să aştepte atât de mult. Cotidianul Corriere Fiorentino a scris ieri că Mutu intenţionează să solicite federaţiei de fotbal italiene o derogare care să-i permită să evolueze măcar în partidele amicale.

Are şanse mari la recurs
Dacă cererea îi va fi aprobată, românul va putea juca în turneul de pregătire pe care Fiorentina îl va întreprinde în Canada, în a doua jumătate a lunii viitoare. Mutu mai are la dispoziţie şi varianta recursului la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (Elveţia), unde şansele de a obţine o diminuare a suspendării sunt mari, dacă ar fi să-i dăm crezare cunoscutului impresar italian Dario Canovi: “Sunt convins că Fiorentina poate obţine o diminuare a sancţiunii prin recurs. Este clar că Mutu nu a vrut să se dopeze şi o suspendare de şase luni ar fi mai corectă”. În caz de reuşită la TAS, “Briliantul” s-ar putea întoarce pe teren la sfârşitul lui august, când este programată prima etapă din ediţia viitoare a campionatului italian.
Refuză reducerea salarială
Paolo Rodella, unul dintre avocaţii lui Adrian Mutu, a comentat zvonurile potrivit cărora Fiorentina intenţionează să-i reducă românului salariul pe durata suspendării. “Clubul nu poate lua unilateral o astfel de decizie. Oricum, avem argumente suficiente pentru a o contesta. La urma urmei, jucătorul a continuat să respecte programul clubului chiar şi pe durata suspendării”.
«Briliantul» vrea băiat
Adrian Mutu şi Consuelo mai vor un copil, susţine revista Star. Acum, după două fetiţe, cei doi îşi doresc un băieţel, chiar dacă Adi are unul, pe Mario, din căsnicia cu Alexandra Dinu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com