Mutu a sărit la bătaie pentru Consuelo

„Seară pe care Mutu ar trebui să o uite cât mai repede!”, au scris italienii de la „Repubblica di Firenze”, după ce decarul Fiorentinei a sărit la bătaie cu doi indivizi lângă un club din Florenţa.

În aşteptarea deciziei în cazul de dopaj în care este implicat şi pe care ar trebui să o afle luni, Adrian a căutat să se relaxeze, joi seară, în clubul „Cavalli".

Era însoţit de Consuelo şi de doi amici, un bijutier libanez pe nume Fawaz Gruosi, cunoscut ca "regele diamantelor", şi de Tommaso Buti, un om de afaceri local.


La plecare, în drum spre parcare, doi bărbaţi i-au făcut avansuri lui Consuelo. Imediat, Mutu a intervenit, cerând socoteală.

Cei doi amici ai cuplului au sărit şi ei în apărarea fotbalistului, dar s-au ales cu o palmă şi un pumn din partea agresorilor, care au dispărut înainte ca poliţia să apară la faţa locului.

Gruosi (58 de ani) a fost dus la Spitalul di Creggi.Internaţionalul român nu este, din păcate, la prima întâmplare de acest gen.

Tommaso Buti, alături de familia Mutu

În luna decembrie a anului trecut, la o petrecere privată de la hotelul de lux „Four Seasons" din Florenţa, Mutu i-a dat un pumn unui bărbat libanez în vârstă de 43 de ani.

Ca şi acum, în acel moment Mutu era indisponibil echipei sale, pentru că fusese operat la genunchi.

Comportamenul său a fost aspru criticat de mai mulţi oficiali ai Fiorentinei, dar incidentul a fost uitat repede pentru că Mutu a revenit cu succes pe teren, marcând la începutul lui 2010 de şapte ori în cinci partide.

A urmat apoi scandalul sibutramina, iar cariera românului a intrat din nou într-o curbă descendentă.


sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com