Sora lui Mutu: "Adi e foarte ambiţios şi nu ştie să facă altceva, decât să dea cu piciorul în minge!"

Laura Cordun a declarat că este convinsă că fratele ei, Adrian Mutu, va reveni mai bun pe teren după ce îşi va ispăşi cele nouă luni de suspendare şi nu crede că atacantul va pleca de la Fiorentina din cauza deciziei CONI de luni, ci numai dacă va apărea vreo oportunitate de transfer.

"Am vorbit foarte puţin cu el, mi-a zis că are multe telefoane de dat. A zis că o să-mi explice mai multe mai târziu. Nu ştiu dacă va veni în România, poate doar în vacanţă. Nici nu mă gândesc să plece de la Fiorentina. El este foarte iubit acolo, inclusiv de suporteri. Poate doar dacă vor apărea anumite oportunităţi la un transfer, dar nu să fie obligat de conducerea Fiorentinei. Eu ştiu că este foarte bună relaţia dintre ei. Adrian este un caracter puternic şi sunt convinsă că va reveni mai bun în teren. Este foarte ambiţios şi nu ştie altceva să facă, decât să dea cu piciorul în minge. Este o pasiune pentru el, nu este un simplu «job». Faptul că a mai trecut printr-o astfel de experienţă nu poate să-i fie de folos. Va fi la fel de greu să stea departe de teren pentru că lui îi place să joace, nu să stea pe bară. Dar asta este, trebuie să execute pedeapsa", a declarat Laura Cordun.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, în vârstă de 31 de ani, a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com