L-au ciuruit pe Mutu!

Intenţiile conducerii Fiorentinei de a-l pedepsi pe internaţionalul român Adrian Mutu pentru greşeala de a fi luat de capul său acele pastile pentru slăbit, fără a se fi consultat cu medicul echipei, au devenit certitudine ieri.
Tribunalul CONI l-a suspendat pe jucător timp de nouă luni (începând din ianuarie, din momentul în care a fost depistat de două ori pozitiv în interval de zece zile şi până în octombrie, când îi va expira sancţiunea). Zvonurile care circulau intens printre suporterii viola şi în presa peninsulară s-au adeverit ieri, când a fost dat publicităţii comunicatul oficial al clubului. Până la expirarea sancţiunii, Mutu a fost penalizat pentru daune aduse rezultatelor echipei în toate competiţiile în care a participat cu diminuarea salariului la jumătate. Astfel, "Il Fenomeno", care are un salariu anual de 2 milioane de euro, va primi, pe durata următoarelor şase luni de suspendare, 83.000 de euro lunar în loc de 166.000.


Fanii viola cer o pedeapsă mai aspră!
Suporterii Fiorentinei au asaltat site-urile, strigându‑şi indignarea nu pentru faptul că românul a fost sancţionat, ci pentru blândeţea pedepsei. "Trebuia să-i daţi salariul minim pe economie, de 3.000 de euro. Şi aşa ar fi fost prea mult! Jucător bun, dar caracter zero, care ne-a adus daune de neimaginat prin sibutraminizarea creierului lui", a scris pe fiorentina.it unul dintre fani. Majoritatea şi-ar fi dorit ca Fiorentina nu numai să nu-I mai plătească niciun euro lui Mutu, ci să urmeze modelul Chelsea, cerându-i daune de milioane de euro.
Variante din Turcia, SUA şi ţările arabe
Susţinătorii lui Adrian Mutu la club sunt tot mai puţini şi mai puţin influenţi, inclusiv protectorul său numărul 1, antrenorul Cesare Prandelli.
Dacă ar fi după directorul sportiv Pantaleo Corvino, şi mâine l-ar vinde Fiorentina pe Mutu. Există pistele turceşti Fenerbahce şi Galatasaray, posibilitatea "îngropării" ca fotbalist pe un munte de bani la o echipă din ţările arabe, dar şi ideea debarcării peste Ocean, în Major League Soccer.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com