9 luni de suspendare pentru Mutu!

Tribunalul Antidoping de la Roma a luat astăzi decizia în cazul Adrian Mutu, descoperit pozitiv la două controale antipoding desfăşurate în cursul lunii ianuarie. Mutu a fost suspendat pentru 9 luni! Internaţionalul român va reveni pe teren abia în 28 octombrie.

Atacantul Adrian Mutu a fost audiat în cursul acestei dimineţi pentru aproximativ două ore şi 20 de minute de tribunalul antidoping, după ce a fost depistat pozitiv în ianuarie cu sibutramină.

După intervenţia procurorului federal al Comitetului Olimpic Italian (CONI), Ettore Tori, au urmat avocaţii lui Mutu, Antonio D'Avirro şi Paolo Rodella, care au încercat să convingă de buna credinţă a jucătorului, pentru a obţine o reducere a suspendării de un an cerută de procuratură. Internaţionalul român al Fiorentinei i-a avut alături, ca martori-specialişti, pe profesorul Alessandro Mugelli şi doctorul Massimiliano Pieraccini. În schimb, la tribunal nu a fost prezent niciun oficial de la Fiorentina.

Decizia suspendării lui Mutu a fost luată de preşedintele tribunalului antidoping, Francesco Plotino.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com